Baltić servis TR | Ovlašteni STIHL trgovac
| Sri: 08:00 - 17:00

Visokotlačni perači i oprema

Visokotlačni perači i oprema

STIHL VISOKOTLAČNI PERAČI ZA ČIŠĆENJE TVRDOKORNE NEČISTOĆE

Ako želite temeljito i učinkovito ukloniti tvrdokornu prljavštinu, STIHL visokotlačni perači  uvijek su dobar odabir. Rad s ovim uređajima je udoban i učinkovit.

STIHL VISOKOTLAČNI PERAČ: DOBRO PROMIŠLJEN, ERGONOMSKI I SVESTRAN

STIHL vam nudi opsežan asortiman visoko učinkovite opreme za čišćenje u različite namjene, kako u privatnom, tako i u profesionalnom sektoru. Ponuda uključuje: od uređaja za kuću i okućnicu, modela za komercijalnu primjenu u radionicama do profesionalnih visokotlačnih perača za poljoprivredu, šumarstvo, komunalne djelatnosti ili građevinarstvo. Ovisno o namjeni i učestalosti korištenja, možete birati između kompaktnih, srednjih i profesionalnih visokotlačnih perača.

Potrošnja energije pojedinih modela varira između 1,7 i 6,5 kW. Radni tlak može biti između minimalno 10 do 100 bara i maksimalno 35 do 220 bara. Maksimalni protok vode u l/h je 440 l u najmanjem modelu ili 1130 l u najvećem modelu.

Uz svaki STIHL visokotlačni perač na hladnu vodu, dobro promišljena tehnologija osigurat će da svoj posao obavljate udobno i učinkovito. Budući da se različiti modeli razlikuju po težini i performansama, svi bez iznimke imaju:

  • robusnu glavu pumpe od aluminija ili mesinga
  • integriranu spojku za sapnice (može se mijenjati bez alata)
  • integrirani spremnik za dodatnu opremu tako da možete raditi mobilnije
  • Anti-Drill sustav koji sprječava uvijanje crijeva
  • mogućnost podešavanja radnog pritiska
  • tih, snažan indukcijski motor

Modeli “PLUS” također su opremljeni integriranim kolutom za crijevo, što ih čini posebno jednostavnim za namatanje crijeva gore-dolje.

VISOKOTLAČNI PERAČI KOMPAKTNE KLASE

Kada vremenske prilike i stalna upotreba dovedu do tvrdokorne prljavštine, vrijeme je da preuzmete stvari u svoje ruke. S uređajima koji su jednostavni za korištenje, možete jednostavno očistiti jako zaprljane pločice, očistiti vrtni namještaj i nogostupe ili osigurati da vaš automobil zablista u novom sjaju. Praktične karakteristike učinit će vaš posao čišćenja još udobnijim. Pored toga, visokotlačne perače kompaktne klase možete jednostavno transportirati i skladištiti.

VISOKOTLAČNI PERAČI SREDNJE KLASE

Zahtjevan ste vlasnik kuće i trebate visokotlačni perač za vaš vrt i kuću ili visokotlačni perač za obavljanje vašeg posla? Na velikim parcelama ili pri komercijalnoj uporabi u radionicama ili hotelskim kompleksima, na kraju radnog dana sve ćete uspješno očistiti sa STIHL visokotlačnim peračem srednje klase. Ovi višenamjenski uređaji oduševljavaju  povećanim dometom i povećanim pritiskom vode. Ukoliko vam nije potrebna puna snaga: ovisno o površini i razini prljavštine, možete jednostavno smanjiti radni tlak. Time se štedi voda i štite osjetljive površine. Zahvaljujući integriranom manometru uvijek možete pratiti tlak. Pomoću sustava za doziranje deterdženta možete pomiješati točno onu količinu proizvoda za čišćenje ili njegu koja vam je trenutno potrebna.

PROFESIONALNI VISOKOTLAČNI PERAČI

STIHL visokotlačni perači profesionalne klase vam nude najbolju ergonomiju i opsežnu opremu, zajedno s maksimalnim učinkom i dugim vijekom trajanja. Učinkoviti agregati osiguravaju dovoljan pritisak vode u svakom trenutku, tako da ste spremni i za najteže zadatke čišćenja u poljoprivredi, komunalnoj djelatnosti, šumarstvu ili građevinskoj industriji. Tlak i volumen vode možete regulirati izravno na pištolju visokotlačnog perača i time lako prilagoditi učinak prskanja odgovarajućim okolnostima. Zahvaljujući posebno izdržljivim motorima i pumpnim jedinicama koje ne zahtijevaju održavanje, s visokotlačnim peračima profesionalne klase možete se bez problema nositi čak i s najtežim zadacima čišćenja i svakodnevnom uporabom.

STIHL PROIZVODI ZA NJEGU I ČIŠĆENJE, PRAKTIČAN PRIBOR

U slučaju posebno tvrdokorne nečistoće, čišćenje čistom vodom i visokim pritiskom ponekad nije dovoljno. Tada je vrijeme da svoj visokotlačni perač napunite STIHL proizvodima za čišćenje i njegu. Od univerzalnih do specijalnih sredstava za čišćenje, STIHL vam nudi učinkovito sredstvo za svako stanje površine. Dobro je znati: STIHL osigurava da su svi proizvodi lako razgradivi i štite opremu. Uz široku paletu dodatne opreme, možete nadograditi svoje uređaje i osigurati još širi raspon primjene. Ako je potrebno, dopunite svoj uređaj za čišćenje četkom za pranje, sredstvom za čišćenje površina, setom za čišćenje vozila, profesionalnim usisnim setom, nastavcima za brzu spojku, posebnim mlaznicama i ostalim priborom iz STIHL ponude.